Telia kopplar upp bilar med Telia Sense

Äntligen tar Telia den tjänsten Telia Sense vidare till företagsmarknaden. Förra året lanserade Telia den för privata bilägare i Sverige. Totalt finns 1,1 miljoner företagsbilar fördelade på drygt 470 000 företag som nu kan dra nytta av tjänsten. Med Telia Sense kan man exempelvis enkelt separera jobbresor från privata resor i körjournalen och integrera körjournalen med kalendern.

Med mobilen får du full koll på din bil med enklare hantering av körjournalen, wifi i bilen så att du kan jobba effektivt, billigare parkering, snabbare vägassistans och påminnelse om att boka besiktning.Med flera olika samarbetspartners gör Telia Sense det enklare att använda bilen i jobbet.

EasyPark, Viking, Bilprovningen och är partners som i dagsläget är med och bidrar till utbudet i Telia Sense för företag. Och nya samarbeten är på gång.

Telia är den enda operatör i världen som kan erbjuda en heltäckande lösning för den uppkopplade bilen. Genom Telia Sense får företagare och de som har tjänstebil tillgång till funktioner för kontroll av bilen, uppkoppling via wifi och möjlighet att få erbjudande från Telias partners.

Patrik Granström på Telia säger till Bilprovningar.se:

Just möjligheten att förenkla hanteringen av den digitala körjournalen förenklar företagarnas vardag väsentligt.Vi kommer fortsätta att utveckla tjänsten med fler nyttiga funktioner för företagare och de som har tjänstebil.

Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *